dilluns, 26 de març del 2012

I Duatló de la Noguera

Aquest cap de setmana els MiU Runners han estrenat una nova modalitat pels polivalents esportistes del club. Es tractava d'una duatló, concretament una duatló de carretera a la bonica localitat de Sant Llorenç de Montgai.
La duatló consistia en un primer tram de 6km, incloent-hi un tram de corriol que es feia molt dur, tenint que pujar-lo a peu, que despres es recompensava amb una llarga baixada. I despres s'agafava la bici per anar a Gerb i començar la interminable pujada a vilanova de la sal, llastima que la baixada no es feia igual de interminable. I per acabar un sprint de 2km corrent, que despres de pedalar també es fan força llargs.
El Marc Vendrell, el Sergi Nadal i el Bernat Loomans han estat els sumbats que s'han atrevit a fer aquesta duatló, amb l'agravant d'anar amb bici de montanya, mentre la gran majoria anaent amb bici de carretera. Tot i aixi, hem pogut deixar enrere mes d'una d'aquestes bicis esveltes i lleugeres que no han pogut amb les nostres btt's.
Com no pot ser d'un altra manera, ja sempre toca a un o altre, aquest cop el costat negatiu ha estat la lesio del Sergi, que ha acabat amb el genoll destroçat, per culpa de la bicicleta, que l'ha obligat a forçar-lo fins a l'extrem. Esperem que aviat es recuperi i estigui a tope un altre cop.
Tot i així l'experiència ha sigut molt bona i amb ganes de repetir. S'ha de dir que eram dels pocs que teniam animació particular, entre els companys de feina del Bernat i la familia del Marc, que ens han ajudat a treure forces d'on no en quedaven gaires. Merci ;)
Els resultats finals han estat:


6 Km corrent + 30 km bicicleta + 2 km corrent






Posició Participant Parcial 1 Parcial 2 Parcial 3 Total
42 Bernat Loomans 35:16 1:03:58 10:58 1:50:11
61 Marc Vendrell 36:22 1:14:16 10:29 2:01:06
69 Sergi Nadal 40:40 1:34:04 ? 2:35:00

Unes imatges per ilustrar el repte:

Tram Bici

Transició Bici-Correr

 Meta

 
 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada