dilluns, 16 de setembre del 2013

Quatre Rocs SportHG

El diumenge 25 d'Agost, el MiU Runner Bernat va anar a figerola d'Orcau, a correr una cursa de muntanya de 35km i 1800m de desnivell acumulat.
La cosa pintava be, i es tractava d'una preparació per afrontar els carros de foc dues setmanes després.
La cursa començaba molt matí, peró hi havia molt bon ambient i quasi 500 corredors i caminadors entre les dues curses eram alla per sortir a les 7a.m.
El traçat passava per tot tipus de terreny, entre boscos, camins amples, baixades tècniques, rius per creuar, una veritable varietat de paisatges. Tot i així, es tracta d'una cursa molt corredora, pràcticament pots correr tot el traçat, i tractant-se de 35km, pots cascar bastant les cames ;)
En general va anar força be, si be el peu ho va notar en excés i a partir del km25, on el terreny es tornava més favorable, vaig tenir que afluixar perqué tenia la sensació que s'anés a partir el peu. Finalment no va ser més que una sobrecàrrega que es soluciona amb una mica de descans.
Cursa recomanable on segurament hi tornarem el proper any. Bons regals, donant una samarreta per als que baixaven de quatre hores... I els millors avituallaments que he vist mai, amb donuts i tot, un luxe!

Resultats:
Quatre Rocs SportsHG
Posició Participant Temps Ritme (min/km) Comentaris
43 Bernat Loomans 3:40:50 6:19

Imatges:
Primers km amb un boig de Balaguer..

Fotografies de professionals, gran nivell de fotografs a la cursa
 

Arribada "por todo lo alto"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada