dimecres, 12 de setembre del 2012

1a Cursa Perseguint la Perdiu

Passades les festivitats de la Fira del Teatre i la Diada Nacional de Catalunya, toca relatar la cursa que vam realitzar els MiU Runners aquest dissabte 8, a Vilanova de Meià.
Una nova cursa de montanya de 9km que s'instala al nostre calendari competitiu. Amb un perfil bastant dur, uns primers 3km que pujen sense descans i amb cada vegada més pendent, per després baixar de forma vertiginosa per pistes primer, un corriols bastant tècnic a partir del km 7 i finalment acabar amb asfalt.
Gran organització, amb molts voluntaris animant el traçat i tot i ser la primera cursa d'aquest jove grup d'esportistes, han fet una cursa solida, seria i molt divertida.
Al acabar el temps ens va reservar una última aventura i es que va caure un xafec important, pedregant i amb  una tempesta que va impedir que molts poguessin tornar alhora cap a casa. Pero per sort no va passar res, tot queda en l'anecdota i passa a formar part de l'aventura de la cursa.
Per acabar destacar la gran victoria femenina de la nostra amiga Laura, que va demostrar un gran estat de forma i que poca gent la va poguer seguir.
Els nostres temps han estat els següents:

1a Cursa Perseguint la Perdiu





Posició Participant Temps Ritme (min/km) Comentaris
16 Bernat Loomans 0:49:31 5:30
53 Marc Vendrell 0:56:40 6:18

Imatges:

Pre Sortida

Km inicial

Sprints Finals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada