dimarts, 2 d’octubre del 2012

Triatló popular ciutat de Tarragona memorial Laia Massó i Virgili

El passat diumenge 23 de setembre, dos MiU Runners ens plantavam al nostre primer Triatló. Decidit a ultima hora, i per aprofitar la encara bona temperatura del aigua, ens tiravam a la piscina (o a la mar seria més ben dit) amb aquesta disciplina desconeguda per nosaltres.
Es tractava d'un Triatló popular, d'un primer tram de 300m de natació a mar obert, 18km de bici de muntanya, i 4km de running. Tot i que finalment tots els participants van estar dacord en que van ser 450m de nedar, 22km de BTT i 4km de correr.
La experiencia va ser molt favorable, vam sortir ambdos contents, i llestos per atrevir-nos amb un futur Triatló de més distancia.
En el primer tram i desconegut tant pel Bernat com pel Marc, que no havien pogut entrenar ni tan sols nedant en una piscina com cal, va anar força be. Vam sortir del aigua bastant endavant i amb la sensació de que amb una mica més d'experiencia a les sortides, i evitar el caos de peus i braços, es pot fer un paper decent.
El segon tram era de BTT, en un principi semblava bastant rodador, pero al arrivar al pont del diable entrem en un parc on comencem a enfilar-nos per un cami molt pedregos, amb pedra de riu que no permet sortir del carril, i quan acaba la pujada encarem la baixada amb la nostra peculiar tècnica de baixada en trialeres, tot i així no hem de baixar de la bici en cap moment i finalment enfilem el cami de tornada vora el riu, on entrem al nostre territori (pla) i agafem bons ritmes per damunt dels 30km/h. Total, 22km de BTT on la meitat son bastant tècnics amb desnivell continu i l'altra meitat plans per pista.
I per ultim entrem al que ambdos ens agrada més, el correr, apretem les dents i a passar triatletes...
Finalment els temps han estat aquests:

XV Triatló Popular Ciutat de Tarragona, Memorial Laia Massó i Virgili 2012





Posició Participant Temps Diferència Comentaris
58 Bernat Loomans 1:35:31
Primer Triatló!
151 Marc Vendrell 1:53:12 17:41 Primer Triatló!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada