dimecres, 8 de maig del 2013

VII Cursa de muntanya ALTA SEGARRA

En teniam ganes, hi havia una gran reputació darrera, tothom deia que era dura, no sera tant vam pensar...
I efectivament, es molt dura, pero també molt divertida i diferent.
I aixi es com ens vam presentar dos MiU Runners a Sanauja el diumenge 24 d'abril, per la fer la cursa de muntanya de l'Alta Segarra.
Vam sortir darrera a l'espectativa del que passaria, primer perqué no sabiam si seria tant dura com deient, i segon perqué cap dels dos saviam com respondrien les cames a una tirada llarga despres de no haver-ne fet cap desde la marató.
Al principi tots en fila india i caminant a cada pujada, i a partir de ribelles es comença a estirar la cua i es comencen a formar grupets a ritmes constants. Pero el punt d'inflexió vindria al km 8, al tornar a passar per Sanauja, volant pel poble, degut a la llarga baixada pavimentada, i els anims del public, una vegada es passa el poble ve una de les pujades mes llargues i complicades de la cursa, a quatre grapes i per la guixera, ens emparrem per la muntanya com podem, i veiem el que realment es la cursa i com anirà d'ara en endavant.
La cursa no dona treba, pujar, baixar, emparrar-te i vigilar el terra. Pero molt distreta degut als indrets per on vas passant i la gran quantitat d'avituallaments, solids i liquids, que et van animant per continuar apretant.
En definitiva, tots dos hem acabat amb un molt bon regust de la cursa, i sens dubte l'any que vé intentarem ser més MiU Runners al event.

Resultats:
 
Resultats Cursa Muntanya Alta Segarra
Posició Participant Temps Ritme
125 Bernat Loomans 2:57:32 7:15
210 Marc Vendrell 3:37:47 8:53

Imatges:
Per fer-nos una idea de les pujades..

Una cursa molt patriotica



L'arribada, com sempre, feliç com un anís

Foto post finish, amb molt ambient i companyia




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada