dissabte, 23 de novembre del 2013

Va Volta a l'Estany d'Ivars

Diumenge 17 de novembre, data clàssica al món de les curses de Lleida, no podien faltar els MiU Runners, i en pleno apogeo, 9 MiU Runners es presentaven a Ivars d'Urgell.
Amb una previsió de fred i pluja, però com es diu, si hay que ir se va!. El Carles, el Carlos, la Sònia, la Helen, la Laura, el Jaume, el Toni, el Marc i la Marina, que s'estrenava a la seva primera cursa, es plantaven a quarts de 10 a la plaça del poble disposats a fer-ho el millor possible, plens de nervis i dubtes de com sortiria.
No cal dir res de la Volta a l'Estany d'Ivars, ja és una cursa clàssica al circuit Lleidatà, que aquest any ha tancat inscripcions un any més amb 900 corredors entre la cursa de 10 i 5km, i diria que ja està al podi de les curses més importants de casa. Bona organització, bons obsequis, bon ambient, i el que la fa més especial, molt bon recorregut i paisatge.
A l'equip teniam de tot, des de el debut de la Marina en les curses disputant la de 5km, la segona cursa de les noves incorporacions Carles, Helen i Sònia que debutaven en la disciplina de 10km, i els ja veterans Marc, Laura, Jaume i Toni, que venien a veure quin temps farien després de molt temps sense fer-ne cap de 10km sense oblidar-nos del nostre tullit Carlos que va venir a donar suport, fer el reportatge i de pas endur-se l'obsequi.
Les curses van anar força be per tots, la Marina com he dit debutava i va preferir debutar en una distancia conservadora a veure com anava, va poguer aguantar bé i això que no es salvava de la pujada, bona cursa i aviat a per la pròxima ;). La Laura va ser la més rapida del club, fent un espectacular 45' i confirmant el seu bon estat de forma, amb un altre podi per categoria, a aquesta dona no la pararem, aviat voldrà cobrar per estar al club. El Marc en el seu procés per retornar a la forma va córrer a gust però sense deixar res al saler, i va acabar amb un temps força bo, amb bones sensacions, i molt camí per recuperar, snem bé! El Jaume i el Toni feia temps també que no feien cap cursa de 10km i es pensaven que anirien més lents del que va acabar sent, molt bon temps per tots dos i acabant també més contents del que van començar. I per últim però no per això els pitjors, el trio calavera, el Carles, la Helen i la Sònia, que feien per primera vegada 10km, sense tenir-les totes d'acabar, van acabar baixant de l'hora, fent la seva distancia màxima fins al moment, al ritme més ràpid també fins ara, molt bé, i això que van estar a punt de fer la de 5km, aneu millor del que us penseu ;)

I finalment agrair al suport del Carlos i de l'Eva, que tot i el mal temps que pintava van venir a animar als companys, un 10 per ells i esperem veure'ls corrent aviat ;)

Resultats:
5a Volta Estany d'Ivars
Posició Participant Temps Ritme (min/km) Comentaris
157 Marina Serra 33:03 6:37 Primera participació!





5a Volta Estany d'Ivars
Posició Participant Temps Ritme (min/km) Comentaris
159 Laura Mota 45:16 4:32 3era Categoria
258 Marc Vendrell 47:55 4:48
354 Jaume Alsedà 51:09 5:07
493 Toni Solé 56:23 5:38
572 Sònia Cisteró 59:48 5:59 Millor marca personal!
575 Helena Duocastella 59:59 6:00 Millor marca personal!
576 Carles Seró 59:58 6:00 Millor marca personal!

Imatges:
Trio Calavera a punt per batre records

Escalfament i posicionament per la sortida, cares de concentració, excepte un, que està al mòbil..
  

Concentració, força i honor...

Sortim. Go go go!!

Cursa dels 5km, sortint simultàneament a l'altre costat de l'estany
 

A la pujada esparaven els papparazis, cares de patiment i felicitat per igual
Marina
 
Laura

Marc
 

 Jaume, liderant el peloton

 Toni, aixo és la pujada??
 

Fantàstiques vistes, i les del estany estan molt be també :P
 Trio Calavera, Helen, Sònia i Carles
 

La cara no amaga l'esforç

Arribada, ces't finni!!

 Marina, enhorabona per la primera cursa, i ara a per més

Laura, la nostra campiona

Marc (Kavendish), una bèstia parda

Jaume, li ha sabut a poc

 Sònia, aquella silueta que vola sobre l'asfalt allà al fons, inclinant-se com a bona sprinter

Helen i Carles, sense tocar-hi

Un podi més, la pròxima tocarà victoria??

MiU Runners, uns cracks!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada