dimecres, 5 de març del 2014

Pujada Sant Jordi

Aquest diumenge 02-03-2014 dos MiU Runners vam nar a Camarasa, amb la intenció de, juntament amb la ja passada cursa SantRunmon, donar per iniciada la temporada de muntanya.
La pretemporada ja va passant, i les cames es van posant a to. En aquest cas el Bernat i la Laura ens vam personar a Camarasa a la cursa de la Pujada a Sant Jordi, que com be diu el nom, es tractava d'una cursa de 11km del poble de Camarasa a dalt a l'ermita de Sant Jordi i tornar, amb un desnivell d'uns 750m positius.
Feia un bon dia i teniem ganes de fer muntanya, el que potser no ens imaginavam es que la cosa fos tant dura, la cursa començava amb una pujada asfaltada per dins del poble, que feia la primera criba, i continuava enfilant-se sempre per corriols, per tornar a baixar al primer avituallament. A partir d'aquí es on es fa realment costa amunt, les esquenes comencen a encorbar-se i les cares a apropar-se a terra, uns 2km on es fa gran part del desnivell positiu, havent-nos d'enfilar per un barranc, fent servir mans i peus, inclús un tram amb corda i anclatges tipo via ferrata. L'únic consol es que a mitja pujada teniem animadors que havien vingut amb bici a fer-nos fotos i animar. En aquest cas tant el Bernat com la Laura van apretar tan fort com van puguer a la pujada i van fer força bon paper.
Una vegada dalt ja planejava i costa avall, primer per un corriol molt dret i després pista i corriol ja mes assequibles. La baixada el Bernat se la va prendre en calma i sense arriscar-se a caure, les cames ja li feien figa de la pujada, mentre que la Laura es va tira qual cabreta i va anar adelantant els contrincants.
Fins a finalment arribar al poble amb un altra baixada que et feia arribar esprintant a la meta.

Cursa molt bonica si el temps acompanya, dura però molt recomanable, bona organització i potser faltava algun inscrit mes, però com diuen, poc a poc s'omple la pica, tampoc s'ha d'anar sempre amb multituds que provoquen taps en qualsevol entrebanc.
Resultats:
Pujada Sant Jordi
Posició Participant Temps Ritme (min/km) Comentaris
27 Bernat Loomans 1:14:12 6:45
61 Laura Mota 1:20:48 7:21

Imatges:
Abans de sortir, bones cares i bastant fred...

Ja som al tram realment dur...
   

La ventantja de ser lleugera..
 


Pels qui la coneguem, poc ens podiam imaginar aquesta foto amb cara d'alegria...

 El llanero solitario, soltan cames...
 

 El peloton que custiodava la 6ena dona ;)


Sprint final!!
 

A recuperar-se toca, uns amb mes bona cara que daltres..

Foto finish amb los seguidor bikers, merci x les fotos i els anims Carles i Xavi!!!


 Propera parada MiU Runner, possiblement la vertical de les animes (http://verticaldelesanimes.blogspot.com.es/) i bombers Lleida (http://www.cxcursabomberslleida.com/ca/). Us hi esperem!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada