divendres, 28 de març del 2014

Marxa de les Cabanes de Volta els Omellons

Diumenge passat, dia 23 de març, uns quants MiU Runners ens n'anavam a córrer als Omellons.
En principi el JM i el Bernat navam a fer un entrenament acompanyat mes que una cursa, ja que es tractava d'una marxa no competitiva, per anar fent fons.
Finalment s'hi van afegir la Eva i l'Esther, que se'ns van afegir al club i des d'aquí dono la benvinguda i de segur que ens trobarem a moltes curses a partir d'ara.
La marxa va ser un èxit, era un circuit una mica trencacames però que per altra banda aixo feia que els paisatges fossin molt canviants, i per lo aprop que eram de casa, del pla de Lleida, he de dir que els paisatges eren molt bonics, ens va sorprendre gratament.
La organització molt bona, cap pega a dir, multitud de avituallaments, fotògrafs, la sortida van esperar que tothom arribes a lloc (tot i que jo personal vaig fer tard perquè feia bastant de vent i al venir amb bici sem va fer mes llarg del que em pensava...). Un 10, per repetir.

Com he dir no era competitiva, però tot i aixi els resultats van ser aquests.
Resultats:
Marxa dels Omellons
Posició Participant Temps Ritme (min/km) Comentaris

Esther Farré 1:10:00 5:11

Bernat Loomans 1:10:00 5:11

JM Coll 1:10:00 5:11

Eva Tarres 02:00:00 8:53
Imatges:
 Sortida

La nostra marxadora, acompanyada del fotògraf mes famós de la província

Paisatges espectaculars al costat de casa...
 



 Els nous fitxatges van molt fors, la familia MiU Runner creix i amb força ;)



PD: Ara s'acosta un cap de setmana apoteosic, i es que aquest dissabte 4 MiU's correran a Vilanova de meia la vertical de les animes. I diumenge 15 MiU's més a Lleida la cursa dels bombers, no m'ho hagués pensat fa uns anys, però n'estic molt orgullós. No tant de que hi hagin 15 persones que corrin amb els nostres colors, com que d'aquestes persones la majoria no corrien fa un temps i si hi he pogut influir en alguna cosa, com diria el Rey, "me llena de orgullo y satisfaccion!"
Perque com va dir una recent MiU Runner, correr es mes que salut, correr es vida!!
Gracies y a disfrutar, salut i quadriceps!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada