dimecres, 26 de novembre del 2014

Cursa de Sant Crist 2014

Diumenge dia 16 de novembre 4 MiU Runners es presentaven a una ciutat ben coneguda esportivament parlant, per disputar una de les curses mes rapides de la terra ferma. A Balaguer es disputava la cursa del sant crist, que des de fa un any, ha passat a ser una cursa plana i rapida pels qui volen fer marca..
El Carles, la Sonia, la Helen i l'Eva es personaven de bon de matí a la capital de la noguera, alguns o algunes amb mes ressaca que d'altres, però amb ganes de córrer i veure que podien fer contra el crono després d'una temporada sense curses.
Van sortir com sempre des de la cua de la gent, amb els globus llebre a la vista, intentarem fer 55 es deien entre si, a excepció de la Eva, que en aquesta ocasió feia la de 5km i reservava el debut en 10 per Ivars. La cursa va anar molt be, van sortir uns tiempazos a tots plegats, anant junts els primers km i separant-se per poc a partir de mitja cursa. El temps també va acompanyar i l'organització com sempre impecable. Van acabar tots contents dels temps aconseguits i amb ganes de més la setmana següent a una quasi segona cursa local, l'estany d'Ivars.
Aquest quarteto està on fire!
Resultats:
Cursa del Sant Crist
Posició Participant Temps Ritme (min/km) Comentaris
172 Carles Seró 0:54:41 5:28
177 Sònia Cisteró 0:54:51 5:29
178 Helena Duocastella 0:55:13 5:31 Millor marca personal!

Imatges:

Previ a la sortida, envoltats de cracks!

Go Go Go!

El trio calvera

Professionals, molt professionals..
 

 

Amb un personatge que comence a fer-se comú per aquestes terres,
no es podia queixar de companyia..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada