diumenge, 18 de novembre del 2012

1r Duatló Popular Ciutat de Lleida i BSS 48

El passat diumenge 11 de novembre els MiU Runners vam disputar el 1r Duatló Popular Ciutat de Lleida amb dos dels nostres corredors. Paral·lelament al duatló, on es donava la sortida hi havia una competició de Ciclocross i una marxa de BTT. La prova estava plantejada a 6 km de cursa inicial, 20 km de btt i 3 km més de curs per acabar, però en cap cas es va arribar al quilometratge inicial, nosaltres creiem que la prova finalment seria d'uns 5km corrent, 17 amb btt i 1,5 km corrent.
Tot i el desencís de les distàncies i l'estat dels camins, plens de fang per culpa de la pluja que va estar caient el dia anterior, la prova es va desenvolupar normalent i els nostres participants van acreditar una molt bona posició, 21 i 47 de més de 200 participants i superant les expectatives plantejades abans de començar.
Hi ha hagut moltes queixes de l'organització d'aquesta prova, però era el primer que feien i per la nostra part no vam tenir cap problema, hi ha coses a millorar, només esperem que aquesta iniciativa tiri endavant i la poguem tornar a fer l'any que ve :)

Resultats 1r Duatló Popular Ciutat de Lleida
6 km corrent + 20 km BTT + 3 km corrent
Posició Participant Correr 1 BTT Correr 2 Total
21 Bernat Loomans 24:45 36:37 4:58 1:06:20
47 Marc Vendrell 27:28 38:42 5:07 1:11:45

Fotografies:
Abans de la sortida sempre es fa bona cara!

Sortim a per totes.

Transició Bernat

Transició Marc

Cap al fang falta gent! L'arribada s'apropa.

Pròxima cursa: IV Volta a l'estany d'Ivars

I mentres uns feien el duatló, teniam un MiU Runner corrent a molt kilometres de distancia, una cursa multitudinaria que es tornà quasi épica, gracies a la pluja i l'ambient. Es tracta de la cursa behobia sant sebastià, de 20km. En Jordi hi va anar i, tot venir d'unes molesties per tendinitis al genoll, va acabar amb un temps molt bó de 1:41:39, i molt bones sensacions.
I es que no es tractava d'un circuit pla, i ja advertien que hi havien desnivells. Tot i així l'ambient, el recorregut i l'entorn, fan que sigui una cursa a apuntar al calendari,  i de segur que d'ara en endavant hi assistirem mès MiU Runners.