dimarts, 27 de novembre del 2012

Mitja marató Tarragona 2012

Aquest diumenge 25 de novembre quatre MiU Runners es van presentar a Tarragona per complir un nou repte, la mitja marató, ja tradicional en el club, on el Bernat va debutar fa 2 anys i detonant del vici que es correr, i on aquest any debuta també el Jaume, i possiblement ja es massa tard per no entrar al vici del running.
Així doncs el Bernat, el Marc, el Jordi i el Jaume ens vam trovar a poc mes de les 9 amb els dorsals apunt i començant a escalfar.
La idea era apropar-se al 1.35, i si el baixavam ja seria per tirar coets, mentre que el Jaume afrontava la seva primera mitja marató volguen aconseguir un ritme de 5.30.
El Bernat i el Jordi vam sortir junts i vam continuar aixi els primers 5km, fins que va començar la poca pujada que hi ha al circuit, i el Bernat va apretar, cosa que despres lamentaria, i dins seu ho sabia, peró no volia fer cas al seny. El Jordi molt sensatament va deixar que s'escapes el Bernat i despres es va reenganxar amb el Marc, que va fer una cursa de menys a més, començant fluix i acabant fort i amb ganes de més, podriam dir que es el que va fer la cursa més intel·ligent dels MiU.
Per darrera el Jaume es trobava comode i no volia arriscar en la seva primera cursa de llarga distancia, i va mantenir un més que bo ritme de 5.20 de mitja, permeten-se relaxar els ultims km per arribar amb un 1.55, objectiu aconseguit!
En canvi la cursa del Bernat va anar de mes a menys, i es que al km 7 va veure el seu progenitor i va volguer atrapar-lo i aguantar-lo, tot anava be fins al km 16, on les cames van dir prou, i on fins al km 21 va ser una lluita constant per no baixar el ritme, que inebitablement ho va fer, peró arribant a meta amb un 1.35, aconseguint també l'objectiu, mes patit que mai.
Així vam acabar tots una molt bona mitja, el Bernat rebentat pero amb molt bona marca, el Marc amb una bona marca personal i sobretot amb molt bones sensacions d'haver pogut fer més, el Jordi content també no tant pel temps sino per les bones sensacions, tot i que el Bernat el va portar pel mal camí els primers km. I finalment en Jaume satisfet d'acabar la mitja marató i també amb la bona sensació de poguer fer més a la pròxima.
Pel que fa a la cursa com sempre, molt ben organitzada, amb una arribada completissima, tant per les infraestructures com pels regals, avituallaments i atencions. I un recorregut molt ràpid, distret i sempre ben acompanyat.

Temps:
Resultats Mitja Marató Tarragona 2012
543 Bernat Loomans 1:35:56 4:33 New MiU Record!
757 Marc Vendrell 1:39:58 4:44 Millor Marca Personal!
982 Jordi Arcos 1:44:03 4:56
1490 Jaume Alsedà 1:55:02 5:27 Primera participació!

Instàntanies:
Abans de sortir, sempre amb la bona cara de l'inconciencia.


Instants despres de passar la meta, i instants abans de seure per no caure rodó a terra. 


Repte aconseguit, i amb ganes de més.


Amb les cames destrossades, pero el cap ben alt i els ànims pels nuvols.

Pròxim assalt, Pujada a la Seu Vella. No hi falteu, els MiU Runners allà serem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada