dissabte, 19 de gener del 2013

2a Cursa Ciutat de Calafell

Com no podia ser d'una altra manera, els MiU Runners comencem el 2013 corrent. Aquest passat diumenge 13 de gener vam participar a la 2ª Cursa Ciutat de Calafell en els circuits de 5 i 10 quilòmetres, és una prova molt plana ideal per aquells que volen saber realment on és el seu límit pel que a la velocitat es refereix. Comença a ser una tradició ja que hem assistit en ambdues edicions tot i que aquest cop d'una manera ben diferent. Degut a l'alta càrrega de competició de finals de 2012, per una o per una altra cosa alguns membres del club estavem tocats i hem donat el nostre relleu a la nova fornada de corredores, és per això que les noies van ser les que ens van representar en aquesta ocasió.
La Mercè i la Yesmina van fer el circuit de 5, van començar plegades però a mesura que avançava la prova la Mercè es va mostrar més forta i es va anar distanciant de la seva companya i finalment van establir un temps de 29 i 32 minuts respectivament.
Per una altra banda, la Ingrid feia la cursa de 10 i de bon principi ja va començar una aventura en solitari en destacar-se en la sortida de les seves companyes. En el pas dels primers 5km va acreditar un molt bon ritme i anava molt bé, la segona volta se li va fer més llarga però tot i això va poder completar el seu objectiu de baixar de l'hora de competició per dos minuts.
Resultats:
2a Cursa Ciutat de Calafell
5 km
Posició Participant Temps Ritme
79 Mercè Guàrdia 0:29:34 5:55 Millor Ritme Personal!
93 Yesmina Santamaria 0:32:04 6:25 Millor Ritme Personal!





10 km
Posició Participant Temps Ritme
162 Ingrid Alemany 0:58:06 5:49 Primera participació!


Imatges:

Abans de la cursa tot són rialles



Corrent les cares ja canvien



A l'arribada, sempre hi ha la satisfacció de la feina ben feta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada