dimarts, 29 de gener del 2013

MCD Tarragona 2017 i 10a Cursa del Oli

El passat diumenge 20 de gener els MiU Runners tornaren a la competició. Aquest cop les forces es van dividir, i mentre el Bernat i el Marc van anar a Tarragona, el Carlos va anar a les Borges Blanques.
Pel que fa a Tarragona, es celebrava la marató MCD Tarragona 2017, i al mateix temps una cursa de 10km que compartia circuit amb la marató. Nosaltres vam assistir a aquesta ultima cursa, de 10km, encara no estem preparats per afrontar els 42, tot i que ja va quedant menys per batejar-nos.
A Tarragona el vent buffava amb molta força, rafagues que farien enrere a qualsevol per posar-se a correr. Peró alla hi havien 1500 valents que correrien contra el vent, i la majoria durant 42km, una heroicitat.
Nosaltres ens vam pendre la cursa com a un entrenament de qualitat, i vam gaudir del bon ambient maratonia i ho varem rematar despres de la cursa amb una sessió d'entrenament a la platja i una visita al spa.
Resultats:

Resultats Cursa MCD 10km Tarragona
Posició Participant Temps Ritme
145 Marc Vendrell 0:46:15 4:38
146 Bernat Loomans 0:46:16 4:38

Imatges:
Primers km, compartin traçat amb els valents


Sprint final, s'ha de donar-ho tot
 
 
I mentrestant a Borges Blanques el Carlos també s'hauria d'enfrontar al vent i correr la més que classica cursa del Oli, amb el seu conegut perfil, que no es precisament pla.
També va gaudir d'una gran cursa, amb un dels millors ambients de les terres de Lleida, coincidint amb la fira del Oli, i aquest any, amb un bon obsequi per celebrar el 10e aniversari de la cursa.
Resultats:

Resultats Cursa 10a Cursa de l'Oli
Posició Participant Temps Ritme
67 Carlos Abajo 0:42:19 4:07

Imatges:
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada