dilluns, 5 de maig del 2014

3a Trans-Olianenca 2014

El passat 26 d'abril sis MiU Runners ens vam dirigir cap a la localitat d'Oliana per disputar la 3a Trans-Olianenca organitzada per la Fundació Isidre Esteve, i on vam formar part de la cursa de muntanya de 16km i de la caminada popular de 5km. El circuit de muntanya començava amb un parell de quilòmetres plans per començar a escalfar, on els primers van agafar ja algunes distàncies. Dels nostres, el Bernat va sortir a donar-ho tot, era un terreny conegut per ell, com la seva segona casa. El Sergi va anar a provar-se i veure si les cames ja estaven recuperades de la Marató de Barcelona. El Roger a fer una cursa per terres que també es coneix força bé. Pel Jordi era la seva primera cursa de muntanya i anava a veure com es sentiria, sobretot dels genolls que l'hi han fet la guitza durant molt de temps i el Marc anava a finalitzar la prova i posar el cos apunt per la Mitja de Tàrrega.
Després de la zona plana, va començar una bona pujada d'uns tres quilòmetres que es passava de 400 a 700 metres de desnivell, ideal per mesurar com estaven les forces. A continuació tocava una baixada d'uns dos quilòmetres força tècnica per enllaçar amb la següent pujada un pèl més curta i no tant pronunciada per arribar a dalt pel quilòmetre deu. A partir d'aquí, camins, corriols, racons idílics, en resum un paissatge perfecte per disfrutar del que queda de cursa la majoria en baixada. A partir d'aquí, resultats força diversos. El Bernat va millorar la seva marca de l'any passat, el Sergi es va trovar bé i va fer un molt bon paper, el Roger va acabar just darrere amb una marca també molt bona, el Jordi anava sobrat i sense cap dolor que era el que volia i el Marc va arribar, cosa que el feia més que content. En teoraa eren 16 km però segons el que marcaven els GPS eren uns 17 al final.
D'altra banda, es va dur a terme la caminada. La Marina va començar molt ràpid amb el grup de davant de tot, quan portaven dos quilòmetres es van adonar que el camí s'acabava, resultat que o bé ho van indicar malament o algú havia canviat les fletxes, per tant tots els que anaven al capdavant van haver de girar cua i els que venien pel darrera els havien passat, va tocar córrer una mica i esforçar-se per recuperar posicions. Finalment, va acabar contenta amb el seu paper final tot i l'embolic.
Per resumir-ho tot és una experiencia molt reconamable, per la cursa, l'ambient, els paisatges, el poble, les activitats, una bona bossa del corredor... Marcada al calendari per fer-la l'any que ve un altre cop!

Resultats:

3a Trans-Olianenca Trail 16km
Posició Participant Temps Ritme (min/km) Comentaris
14 Bernat Loomans 1:28:42 5:13
25 Sergi Riu 1:35:54 5:38
26 Roger Martí 1:36:28 5:40
56 Jordi Claramunt 1:50:35 6:30
72 Marc Vendrell 2:01:46 7:10

Imatges:

Tot apunt per començar...

 
Baixant pel mig del bosc!
 
 
A l'arribada hi havien cares per tot.
 

A la caminada també vam disfrutar d'uns paisatges de postal.

Impressionant bossa del corredor! No sabíem ni com portar-ho tot això.

Després d'aquesta cursa ja estàvem apunt per la Mitja Marató de Tàrrega! La cursa de casa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada