dissabte, 3 de maig del 2014

VIII Cursa Alta Segarra Sanaüja

Aviat farà una setmana que es va celebrar la cursa de muntanya per excel·lència dels que vivim al pla. La cursa de muntanya de l'alta Segarra.
A Sanaüja ens presentavem la Laura, l'Esther, el Jordi i el Bernat. Cada un afrontant el mateix repte amb un objectiu diferent.
La Laura feia temps que se li resistia per un o per altre motiu fer aquesta cursa propera a casa, i aquest any tenia la oportunitat i estava preparada per afrontar-la. El Jordi venia de patir una lesió al bessó i volia provar-se a veure com va evolucionant i com va retornant a la seu gran estat de forma. L'Esther feia la seva primera cursa de muntanya, i com que ella es aixi de modesta, va triar fer-ne una que molts corredors amb experiència li tenen un gran respecte. I el Bernat feia doblete, i venia després de córrer la trans olianenca amb l'únic objectiu d'aguantar les llebres del club i acabar-la sencer incrementant el fondo de cara al half.
La cursa que voleu que us expliqui, com sempre, una gincama, una cursa divertidíssima, ben muntada, que mai diries que pogués ser tant dura per aquesta zona. I amb un tracte al corredor perfecte, amb una bona bossa, bon dinar, i una original foto personalitzada feta durant la pròpia cursa.
A nivell de sensacions dir que vam sortir tots els MiU juntets des de bastant enrera, jo sabia que es formarien taps i ja els vaig advertir, tot i aixi la Laura es sentia forta i va decidir escapar-se des d'un bon començament. Quedant el Bernat, l'Esther i el Jordi anar fent a trompicons corrent entre tap i tap que es formaven als corriols, ideal per anar escalfant cames fins a tornar a Sanaüja. A partir del km 8 comença lo bo, travesses Sanaüja i ve una pujada molt dreta que farà que ens l'Esther i el Bernat ens separem del Jordi ja fins al final. L'Esther a mesura que passen els km es va trobant millor i anem atrapant corredors, dosificant a les pujades i a bon ritme baixant i planejant per corriols. Sobre el km 20 trobem la Laura, que suposem que per falta de sucre, li agafa un baixon, tot i trobar-se molt be de cames tota la cursa li ve una pajara i ha d'afluixar el ritme, però acabarà en una molt bona posició igualment. En aquest punt hi ha un tram nou que fa que hagis d'acotxar-te i inclús reptar entre roques cosa que les meves cames es lamenten i durant una estona van fallant bastant, a risc de torcedures i les caigudes. Pero vam puguer apretar al final, a petició de la campiona, on el cami es tornava mes planer i ample per rematar amb una escala que porta al centre del poble.

Finalment tots acabem amb uns temps mes que bons, sencers, i mes feliços que uns anissos. L'any que ve repetirem i ho millorarem, en podeu estar segurs ;)

Resultats:
VIII Cursa de muntanya ALTA SEGARRA
Posició Participant Temps Ritme (min/km) Comentaris
94 Esther Farré 3:19:11 8:18 4rta Classificada General, 3era Categoria
95 Bernat Loomans 3:19:14 8:18
117 Laura Mota 3:28:58 8:42
125 Jordi Arcos 3:36:16 9:01

Imatges:
Moments abans de sortir, los MiU's estem preparats per patir ;)

Primers km, en fila india i dossificant...

Saltant i brincant qual cabretes per la muntanya, quina alegria!, d'aixo sen diu disfrutar corrent =)
 
 

The flying dutch...

Una cursa patriota..

Finalment arribem, per ser la primera cursa de muntanya de la nostra trencarecords no esta gens malament arribar la 4rta dona per davant de gent amb un historial de muntanya molt mes extens ;)
Enhorabona campiona, sera la primera de moltes!!

El nostre podi, les nostres MiU alla on van recullen premis, en aquest cas 1era i segona de la categoria (Esther i Laura respectivament).
Felicitats!!, el club no en pot estar mes orgullos ;)

El descans del campió, el nostre canguro ja torna a disfrutar saltant per les muntanyes de la terra ferma =)



I mentrestant a un poble molt proper, a Torà, la secció marxadora del club estava fent una caminada de 20km per l'alta segarra. Ben organitzada, gens plana, i molt agraida amb uns bons paisatges gracies a la verdor del moment.
 

PD: La pròxima serà Tàrrega, la nostra cursa loca, esperem veureus-hi a tots!, ja sigui corrent o animant ;)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada