dimecres, 14 de maig del 2014

IV Cursa del Bandoler de Castellserà

El passat diumenge, dos MiU Runners vam anar a fer la Cursa del Bandoler a Castellserà. Una cursa força simpàtica aprop de casa nostra. Està emmarcada dins dels actes de la Festa del Bandoler que s'ha celebrat durant tot el cap de setmana amb curses per totes les edats. És un circuit de 3,3km organitzat en tres voltes de 1,1km de llarg i la principal particularitat que té és que entre els corredors hi participa un bandoler. Aquest deia un pernil a la sortida i el primer d'agafar-lo en la segona volta i és capaç de portar-lo fins al final sense que el bandoler l'atrapi se'l pot endur cap a casa.
Amb la il·lusió de debutar en aquesta cursa la Marina i el Marc van enfilar cap a Castellserà, tot i que els caragols del dia abans encara feien la guitza a la panxa tenien ganes de fer un bon paper.
Després de veure les curses infantils, va tocar la nostra, no erem molts, cosa que feia que les ganes de fer-ho bé fossin més grans. El Marc va començar força ràpid, adelantant posicions ràpidament i mantenint un ritme intens durant tota la cursa, tot i ser pocs quilòmetres no li era fàcil aguantar el ritme que s'havia imposat, al final content de com havia anat tot plegat. La Marina veient com la resta de competidors van sortir fletxats es va contagiar de l'ànim competitiu i va firmar els quilòmetre més ràpid que hagi fet mai 1 minut per sota de l'anterior marca i va baixar en gairebé 40 segons el seu ritme mitjà. Al final es va quedar a pocs metres de pujar al podi després d'un esprint treient forces d'on ja no en tenia.
En resum, va ser una cursa ràpida però intensa i tot i ser tres voltes al mateix circuit no es fa pesat, recomanable per valorar l'estat físic en distàncies curtes i passar una bona estona. L'any que ve s'haurà d'intentar agafar el pernil!
 
Resultats:
 
Cursa del Bandoler de Castellerà (3,3km)
Posició Cat. Participant Temps Ritme (min/km) Comentaris
10 Marc Vendrell 13:38 4:08
4 Marina Serra 19:31 5:55 1era Participació
Imatges:
 
Abans de la sortida

A l'arribada
 
Els bandolers perseguint al runner del pernil!
 
Vídeo gentilesa dels Esbufecs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada