dilluns, 22 d’octubre del 2012

Cursa del Torró d'Agramunt "Córrer perquè Catalunya arribi a la meta"

El passat diumenge 14 d'octubre, en Bernat, que el dia abans havia fet la Transiscar, i en Jaume vam anar a la cursa del Torró. Com no pot ser d'un altra manera, aquesta era a Agramunt, i per més inri, durant la fira del Torró.
La cursa, tot i estar més que consolidada, van canviar el circuit respecte a anys anteriors i pels comentaris per a bé. Es tractà d'un circuit pla, travessant agramunt i arribant a Mafet per tornar a girar seguint el canal fins a Agramunt, on ens esperava una última pujada perquè no sigui tot flors i violes.
Ambdós MiU Runners vam fer la cursa junts, buscant el sub 50', el Jaume per millorar la seva marca, i el Bernat per avituar-se al ritme que volia fer a la mitja de la setmana següent. I vam complir l'objectiu a mitges, vam anar a un ritme de 4.57, pero resulta que la cursa ens va regalar 200metres de més, que van impedir que el temps final fos per sota dels 50min.
Tot i així, molt contents ambdós amb el resultat i les bones sensacions de la cursa, i amb ganes de més ben aviat.

Resultats:

Resultats 23a Cursa del Torró d'Agramunt





Posició Participant Temps Ritme Comentaris
180 Jaume Alsedà 50:59 5:00 Millora el seu ritme!
181 Bernat Loomans 51:00 5:00


Imatges:
Sortim junts

I arrivem encara junts


I per acabar de rematar el cap de setmana, amb Agramunt com a escenari principal, vaig agafar la bici de carretera per anar i tornar de la cursa d'Agramunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada