divendres, 25 d’octubre del 2013

26a Mitja i 8km Mollerussa

Senyors i senyores ara si que tornem amb empenta, aquest diumenge 20 d'octubre 7 MiU Runners vam córrer a Mollerussa.
Mentre que en Bernat va fer la mitja, teniam al Marc, la Mercè, la nostra campiona Laura, i tres debutants, a la cursa de 8km. El Carles, que després de molt insistir per fi s'ha decidit, i la Helen i la Sonia, debutaven a la seva primera cursa atlètica com a MiU Runners!!
Hi havia ganes i nervis com pertoca en totes les curses, el temps pintava be, havia plogut una hora abans per netejar els carrers i el sol radiava de calor.
La cursa molt ben organitzada, amb regals correctes per als corredors, carrers amples per evitar col·lapses, recorregut urbà, bon avituallaments i bon ambient per part dels espectadors de Mollerussa. Poc més es pot demanar, l'únic però era la calor, però es que no es pot regular l'intensitat del sol, que jo sàpiga ;)
Pel que fa a les curses de cada un, el Bernat feia la mitja amb intenció de seguir la preparació per la marató, amb l'objectiu d'apropar-se a la hora i mitja, i així va ser, tot i que va notar la sobrecàrrega del peu durant els 21km, va poguer córrer a gust, amb molta gent coneguda que per sort va anar poguer passant i animant. Resultat bastant bo més per sensacions que pel temps en sí.
El Marc i la Laura venen de dues lesions a la tíbia i la cadera respectivament, i s'ho volien prendre amb calma. Però es començar la cursa i la calma es dilueix, es va diluir tant que la Laura va quedar 2na de la general, increïble!! Aquesta dona no para de regalar-nos podis ^^. El Marc per la seva banda va aguantar be la periostitis i va córrer a gust i tornant a sentir la velocitat, tot i que encara queda camí per recuperar.

I per darrera teniam col·locats a 4 MiU Runners, que inscrits una mica a traïció, ho afrontaven amb molta il·lusió. La Mercè ja la podem considerar habitual de les curses i es la que marcaria el ritme de la constància. I el trio calavera, la Sonia, la Helen i el Carles van començar darrere anant de menys a més, adelantan als qui se'ls hi posaven per davant. Van començar junts, però aviat es van separar en dues parelles, la Helen i la Mercè van tirar a un ritme constant, mentre que la Sonia, amb l'ajut del Carles, les seguien d'aprop. Van acabar tots contents, amb bones sensacions, sense importar el temps, i el que es més important, amb ganes de més. Ja estan enganxats, ja no hi ha volta enrere, enhorabona pel debut ;)

Resultats:
26a Mitja Mollerussa
Posició Participant Temps Ritme (min/km) Comentaris
119 Bernat Loomans 1:33:03 4:25 Millor marca personal!





8km Mollerussa
Posició Participant Temps Ritme (min/km) Comentaris
47 Laura Mota 00:37 4:31 2na General
76 Marc Vendrell 00:40 4:49
261 Helena Duocastella 00:51 6:08 Primera participació!
262 Mercè Guàrdia 00:51 6:08
271 Sonia Cisteró 00:52 6:16 Primera participació!
277 Carles Seró 00:52 6:17 Primera participació!

Imatges:
Cares alegres abans de sortir, aquesta vegada tenim animadors de luxe (Carlos, Marina i Judit) ;)

Sortida, go go go!!
Al primer km la Laura tira del grup MiU, no la podem seguir...
 


Per darrera els debutants comencen al trote, xino xano, no hi ha pressa
 


Els km van passant, i ja veiem cares de velocitat i patiment, a parts iguales
 
 

Que no falti el bon humor!! "Alegria i caxondeo" ;)
  

 

Sprint final, s'ha de donar-ho tot!
 
 
 

Amb dedicatoria a la nostra cheerleader i banderillera d'honor. Gracies!! ;)
 

I com no, la nostra campiona, ENHORABONA!!! Segueix així ^^

L'equip MiU Runner, merci a tots per assistir i fer de la cursa una festa, es un honor i un orgull.

I com molt bé defineix el fins ara fotograf oficial del club (que ara passa a ser corredor titular)
Esperit MiU Runner!!

PD: Enhorabona als debutants, esperem que sigui la primera de moltes, i a la champion. Merci per fer més divertit del que ja es de per sí correr :)





































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada