dimecres, 2 d’octubre del 2013

Wild Wolf Triatló de Gavà

Diumenge 29 de setembre tres MiU Runners vam anar al triatló de Gavà, dos d'ells s'estrenaven en la disciplina.
En Bart, el Roger, i en Bernat vam arribar a Gavà per enfrontar-nos a un triatló Olimpic, que consistia en nadar 1500m al mar, pedalar 40km i córrer 10km. Com sempre els nervis en un triatló son inevitables, tot son presses, muntar les bicicletes, buscar dorsals, preparar els boxes per les transicions, preparar-se per nedar i fer el buidatge corporal. Aquest ultim apartat va fer patir al Roger que va tenir que buscar-se la vida com va poguer per sortir tranquil, fet que va fer que el perdéssim de vista.
Comença la natació i resulta que retallen el circuit a una sola volta de 750m, per mar remoguda (que finalment no n'hi havia per tant), però el Bernat no se'n va enterar, i sortia a la segona manega de triatletes, mentre que el Bart i el Roger a la tercera manega. La natació al Roger i al Bernat els hi va anar molt bé, quedant per sota dels 300 millors temps, tot i que el Bernat va quedar un xic decebut per no haver apretat una mica més ja que esperava fer el doble de camí i no se'n va enterar fins que va sortir del aigua. El Roger va quedar ensimismat amb la natació i de ben segur que hi tornarà, i al tanto que aquest home promet. En canvi el Bart va nedar molt incomode, sense agafar el ritme en cap moment i forçant més de l'esperat, i això que era l'únic dels tres que anava amb neoprè.
Transició sense problemes pels 3 i arranquem a pedalar amb les nostres BTT amb cobertes de carretera, pocs n'hi havien com nosaltres. En general bastant be, el Bernat va fer molt bona mitja, anar saltant de grupet en grupet, intentant seguir els trens d'alta velocitat que passaven adelantant per l'esquerra de tant en tant. El Roger es va sentir incomode, faltant-li desarrollo en tot moment i empenyent per seguir algun grup de ciclistes acoplats. El Bart va disfrutar d'allò més enganxant-se a les bicis de carretera i acabant amb molt bones sensacions.
I per ultim al tram de córrer el Bernat volia anar amb precaució per algun rastre de lesió que encara arrastra, poguent apretar al final ja que les lesions es van comportar. El Roger si que estava lesionat dels isquios i feia molt temps que no feia 10km, tot i així va poguer fer-los i amb sensacions prou bones, tret d'un tomet de més que el va fer que fes 500m extra. I el Bart va començar a adelantar triatletes, trobant-se molt be, i com no podia ser d'un altra manera, va fer el seu millor parcial al seu medi.
I així podem donar l'enhorabona a dos triatles MiU Runners més!! Acabant els tres amb bones sensacions i temps molt decents. De segur que no serà l'últim.
Per ultim dir que el triatló estava molt ben organitzat i poques pegues podem trobar. Tret de potser el detall de tallar la natació quan realment la mar no estava tant malament. Triatló per repetir!!

Resultats:
VII Triatló de Gavà
Posició Participant Temps T1 T2 T3 Comentaris
302 Bernat Loomans 2:02:08 0:13:03 00:59:26 00:43:55
710 Roger Martí 2:25:01 0:13:32 01:11:11 00:55:05 Primer Triatló!
716 Bart Loomans 2:25:51 0:16:44 01:16:24 00:45:47 Primer Triatló!

Imatges:
Sortida de la segona mànega, com he dit, despistat a més no puguer..
 

Transició cap a boxes
 

Tram de ciclisme amb BTT :P
 
A correr! Que es lo millor savem fer ;)

 

Enhorabona triatletes!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada