dimarts, 22 d’octubre del 2013

II Carreradal del Tosserol i Cursa del Torró

Últimament tenim poc temps, i el temps del que disposem, l'invertim entrenant i competint. Però els MiU Runners seguim vius! i seguim corrent i practicant l'esport tan com podem XD

Carrerada del Tosserol
El dissabte 5 d'octubre el Bernat va anar per segon cop al km vertical mes proper que tenim, a la carrerada del Tosserol, a les masies de Coll de Nargó. Una gran cursa que un any mes va aplegar als millors corredors de muntanya del circuit fer, on s'hi entreguen els premis durant la fideua que donen a tots els que corrent i els acompanyants que ho desitgin.
Un any més molt bon ambient a la cursa, cursa dura amb uns 200m finals infernals, però que val la pena quan arribes a dalt i contemples el panorama i la meravella de país que tenim sota els nostres peus (i sobre el nostre cap).
Personalment es va fer més dura del que esperava, empitjorant el temps de l'any anterior en quasi 4min, però content ja que anava amb molèsties als genolls. L'any que ve intentarem apretar una mica més.

Cursa més que recomanable per tothom i per tots els nivells, si us agrada la muntanya no hi falteu.
Resultats:
II Carrerada del Tosserol
Posició Participant Temps Ritme (min/km) Comentaris
22 Bernat Loomans 53:43 9:46
Imatges:
Tot a punt per sortir!, sortida neutralitzada fins al nou pont de les masies.

Com podeu veure tot pla, corriol entre bosc 100%
 

 Ultims metres infernals, per acabar de rematarnos :)

Com he dit, val la pena l'esforç
 


Cursa del Torró
La setmana següent, el dissabte 12 d'octubre , a Agramunt es va celebrar la cursa del Torró. Enguany una mica més peculiar, amb un recorregut de 15km que anaven des de Concabella fins a Agramunt per camí. A més també hi havia caminada, que sortia una estona abans.
En aquest cas eram quatre MiU Runners, el Bernat, el Jaume i les noves incorporacions runneres Sonia i Helen, que com que encara estan en fase de rodatge ho van fer intercalant caminar i córrer.
La cursa va estar ben organitzada, portant als corredors des d'Agramunt a Concabella amb autocars gratuïts. Recorregut bonic i bastant ràpid, entre els pobles de la Segarra i l'Urgell.
A nivell personal el Bernat es va trobar molt còmode tot i portar 12km abans de començar, ja que venia de casa corrent, i va anar a un ritme inclús superior al que volia fer. El Jaume també es va trobar força be, i va anar quasi al mateix ritme que a l'ultima cursa de 10km. Pel que fa les MiU Runners, la Helen i la Sonia, van anar juntes passant a tots els caminadors i trobant-se molt a gust corrent, van arribar contentes del resultat i amb ganes de més.

I per acabar a Agramunt ens trobavam amb els ciclistes de la Transiscar que paral·lelament corrent per les mateixes terres, on també hi teniam MiU Runners sobre dues rodes. I al damunt, era Fira del Torró, un dia rodó.
Resultats:
Cursa del Torró 2013
Posició Participant Temps Ritme (min/km) Comentaris
47 Bernat Loomans 01:08:24 4:25
149 Jaume Alsedà 01:22:58 5:21

Helena Duocastella 02:08:20 8:17

Sonia Cisteró 02:08:20 8:17

Imatges:
Sorpresa que donava la sortida de la caminada i la cursa treient foc pels queixals

Sortida de la cursa

Durant la cursa, amb la fantastica i alhora sobrada llebre d'en Marc
 


 Els BTTeros a ple rendiment
 


Els MiU Runners tornem a estar actius! I amb més ganes que mai ;)
 


PD: I en breus Mitja i 8km de Mollerussa! I la efemeride del Jordi Arcos, fent una ultrail al Montsant, i sortint-ne viu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada