dimecres, 2 d’abril del 2014

CX Cursa de Bombers de Lleida 2014

I per fi arriba el diumenge de la cursa mes multitudinària de Lleida, i com no els MiU Runners no hi podiam faltar, amb una participació també record, 14 MiU's ens vam animar a córrer pels carrers de la nostra capital!!
El Marc, el Cels, el Roger, el Santi, l'Albert, el Jaume, el Bernat, el JM, el Sergi, el Javier, l'Esther, la Eva, la Marina i l'Anna van presenciar-se el diumenge 30 de març als camps elisis de Lleida, en una gran clàssica, tot i tenir pocs anys de vida, i multitudinària cursa, que no te res a envejar a la de les grans capitals.
Primer de tot resta dir lo orgullosos que ens sentim de veure tantes camisetes MiU, i per part meva nomes puc fer que donar les gràcies per formar part d'aquest gran grup i sobretot, de continuar amb aquesta gran afició, el córrer.
La cursa en general va anar força be, va fer un temps ideal, sense vent i amb la intenció de pluja però sense fer-ho, fet que ocultava el sol i la calor. El circuit completament pla i ample permetia córrer tant com poguessis, i les marques sorgien "a tutti plen". Animació de batukades durant tota la cursa, i els bombers que corrien heroicament amb tot el material damunt, t'esperonaven a continuar apretant les dents.
Anem a pams i per ordre d'arribada, la nostra punta de llança (a l'espera de batre el record del plusmarquista Abajo), el Cels, va fer una cursa impecable, amb un escalfament mes que sobrat degut al canvi d'hora :P, fent marca personal (39') i deixant en molt bon lloc la camiseta ;).
Poc després va arribar el Roger, que tot i que la feina i l'Artur no el deixen entrenar gaire, encara manté la velocitat i fons que tenia, i va fer un molt bon temps (40').
A continuació arribava triomfant la nostra recent fitxada campiona MiU, com un llampec va fer un temps estratosfèric (43'), tot i començar sense gaire confiança degut als engorrosos constipats que ens van afectant a tots, i tot i una petita davallada que va tenir a pocs metres d'arribar a meta, va anar apretant les dents durant tot els 10km a la busqueda d'un bon temps, i ho va aconseguir de llarg, quedant 5ena de la categoria, que aviat esta dit en una cursa de 3500 corredors...
Al cap d'una bona estona vam arribar el JM i el Bernat, el JM buscava fer un sub 50' i també es pot dir que va aprovar de llarg, tot i córrer un pel forçat i sempre amb la constant por d'una recaiguda en la seva lesió de finals del 2013, va aguantar molt be a un ritme constant per sota de 5min/km, i fent un molt bon resultat (47'). El Bernat venia a fer un entreno de qualitat, sense buscar el limit, ja que el dia abans ja el va buscar a la Vertical de les Animes, i ames el trajecte amb bici fins a Lleida també anava pesant sobre les cames, tot i aixi molt content amb el resultat (47') i trobant-se bastant còmode.
Darrera venia el Sergi, que va anar a remolc quasi tota la cursa del Bernat i el Marc, aguantant molt be el ritme i amb molta constància, tot i el poc entrenament va fer un molt bon resultat (48') que el deixa a punt per intentar fer marca a Tàrrega ;)
Passat el min 50 van aparèixer el Jaume, que tot i no afrontar la cursa amb gaire confiança, es va trobar be durant la cursa i va fer un temps mes que acceptable (52') i el mes important, acabant amb molt bones sensacions.
Just després va aparèixer el Javier, que retornava a les curses des de feia molt de temps, reprenent el ritme d'entrenaments ja podriam dir que ja va agafant el to, acabant també en un temps molt bo (53') per prendre com a punt de partida i intentar atacar el seu objectiu a Tàrrega ;)
Uns minuts després el Marc va apareixer amb la seva xicota, tot i anar els 7 primers km a un ritme molt bo amb el Bernat, a partir d'aquí va notar algo de febre i va optar per no arriscar i recaure en la malaltia, i va esperar la Marina per fer els últims km junts (54')
I per ultim però no per aixo pitjor, l'Anna va tornar a córrer per Lleida i aquesta vegada rebaixant 2 minutacos la marca de l'any passat (54'), demostrant que continua en forma.
Paral·lelament teniam la cursa de 5.5km, on el Santi i l'Albert participaven amb l'intenció d'anar retornant al mon del running de forma segura i progressiva, tots dos van anar junts a un ritme constant de 5min/km (27'), trobant-se be i sense acusar de lesions, seguint a aquest ritme aviat estaran no nomes en la mateixa que estaven fa un any, sinó que la milloraran de ben segur!
Per la seva part la Marina també participava en aquesta cursa, també precabuda a causa d'un constipat que l'ha afectat els últims dies, no va voler arriscar, tot i així va anar a molt bon ritme, sense parar i acabant amb un bon temps (35').
I per ultim la nostra novell, l'Eva, que no havia fet cap cursa encara, es va animar a fer aquesta, a trams corrent a trams caminat, va acabar fent un temps que de ben segur molts haguéssim volgut assolir quan vam començar a córrer (38'), enhorabona, cursa acabada i amb nota!

I ja per acabar sento el toston, i si m'he equivocat amb alguna de les sensacions dels membres, però el mes important es que vam acabar tots contents d'haver fet la cursa, i de ben segur que ens anirem trobant a mes curses, que encara queda molt per fer ;)

Resultats:
CX Cursa dels Bombers de Lleida 2014
Posició Participant Temps Ritme (min/km) Comentaris
150 Cels Codina 39:21 3:56 Millor marca personal!
266 Roger Martí 40:49 4:05
487 Esther Farré 43:23 4:20 Millor marca personal!
1061 Bernat Loomans 47:43 4:46
1064 JM Coll 47:33 4:45 Millor marca personal!
1169 Sergi nadal 48:32 4:51
1570 Jaume Alsedà 52:00 5:12
1734 Javier Bottarro 53:51 5:23
1812 Marc Vendrell 54:31 5:27
1895 Anna Segarra 54:53 5:29 Millor marca personal!





CX Cursa dels Bombers de Lleida 2014 5km
Posició Participant Temps Ritme (min/km) Comentaris
77 Santi Galindo 27:27 4:59
80 Albert Nadal 27:49 5:03
423 Marina Serra 35:56 6:32
487 Eva Tarres 38:52 7:04 Primera participació!

Imatges:
Sortida multitudinaria però ben organitzada!
 
  

I les arribades, agonitzant pero feliços dels resultats!



La nostra campiona, 17ª dona general i 5ena de la categoria. Aixo ja es considera podi ;)

 

 


El nostre super papi i un futur MiU Runner

 


I la cursa de 5km, mes curta, pero mes intensa i sacrificada ;)

 

 

I la nostra gigafoto particular!
Tot i que en falten a la foto perquè van haver de marxar, Merci a tots per haver vingut i corregut!!


PD: I aquest diumenge no parem, el Carles i el Bernat van a fer marxa de BTT que portara molta feina acabar (http://www.noguerabikerace.com/), la Eva, la Sonia, la Helen, la Merce i l'Esther seran a guissona corrent la nova cursa de quasi podriam dir, la nostra segona casa (http://www.cursafedacguissona.com/), el Marc i el Cels aniran a la Gran Follada d'Igualada a intentar fer un bon paper (http://www.lagranfollada.cat/).
Salut i Quadriceps!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada