dimarts, 22 d’abril del 2014

La Gran Follada 5.0 d'Igualada

Aquest any i per tercera vegada consecutiva el Cels i el Marc han participat a la cursa més folla i divertida, La Gran Follada 5.0 d'Igualada i ambdós com a MiU Runners. És una cursa amb una distància curiosa i amb unes normes també que es surten de les curses convencionals ja que ningú corre sol, és una cursa per parelles i s'ha d'anar lligats amb una corda! Per si això no fos prou, durant el recorregut hi ha diferents proves per acabar-ho de complicar. Vam arribar ben aviat per poder agafar els dorsals, la corda i poder escalfar una micona, dies abans ja vam a fer reconeixement sobre el terreny així que més o menys ja sabíem en que ens podríem trobar.
Unes cincentes parelles hi havia aquest any a la línia de sortida i per evitar embolics ens vam situar al davant de tot. Quan va sonar el l'últim petard va arrencar la prova, després del primer quilòmetre ja vam veure que seria impossible repetir el podi de fa dos anys així que, després de l'arrencada fulgurant vam decidir disfrutar de la cursa.
Aproximadament quan faltava poc per arribar al tercer quilòmetre ens vam trobar la primera prova, s'havia d'anar corrent un endavant i un altre corrent endarrera durant uns 100m, sembla fàcil però no ho és ja que el que va d'esquena ha de confiar en la guia de l'altre company dins del sinuós camí per dins del bosc i sobretot anar en compte de no caure per culpa del terreny irregular.
Després de l'avituallament, tocava fer el cavall, si literalment, un pujava a cavall de l'altre durant un tram, és dur sobretot pels quadriceps i la pujada que venia després d'aquesta prova feia que costés més recuperar-los.
Quan ja tornavem cap a Igualada, tocava la prova de passar per sota d'una tanca, senzill, només calia posar-se d'acord de si passar els dos per l'esquerra o per la dreta.
Al apropar-nos a l'estadi, hi havia una sèries de bales de palla que s'havien de saltar, amb el cansament acumulat a les cames tot i no ser molt altes era complicat anar coordinats però ho vam passar força bé.
Finalment en arribar a la meta hi havia l'arribada nupcial on s'havia de carregar en braços a un de la parella fins per poder acabar. Aquest any ho vam poder fer bé i no vam patir cap ensurt en forma de caiguda!
Tot i anar més lents que anys anteriors, hem acabat la prova per tercer any i pensant en el quart!


Resultats:

La Gran Follada 5.0 d'Igualada - 6,969 Km
Posició Participant Temps Ritme Comentaris
36 Cels Codina 33:48 4:51
36
Marc Vendrell
33:48 4:51

Imatges:
Agafant posicions a davant de tot!

 Sortida amb el grup capdavanter!
 

 Prova davant-darrera i avituallament!

 Prova a cavall i les bales de palla!

 Afrontant els últims metres de la prova!

Arribada nupcial sense incidents!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada