dijous, 24 d’abril del 2014

Cursa 150ª FEDAC Guissona

Tercera i ultima crònica del esplendit diumenge 6 d'abril del 2014. Una mica tardanera però no per això pitjor, ja que realment es on vam fer mes bon paper.
Mentre uns eram pedalant a la noguera, altres corrent i saltant per igualada, les nostres MiU Runners es presentaven a Guissona, la nostra segona casa, per disputar una nova cursa de 10 i 5km.
L'Esther, la Sonia, la Helen, la Mercè i la Eva es trobàvem a les 9 del matí a l'escola de Guissona per córrer 10km en el cas de la superEsther, i 5km la resta, que encaren aquesta cursa com a preparació per les properes (Tàrrega).
La cursa va anar molt be en general, ben organitzada, recorregut distret entre l'interior del poble i els camins del voltant, una mica puja i baixa, cosa que feia difícil seguir un ritme constant, i el temps ideal. Potser nomes remarcar com a punt negatiu que no hi havia avituallament a la cursa de 5km i per la calor que feia hagués fet falta.
Pel que fa a les nostres corredores, els resultats no podien anar millor, 3 podis de 5 participants!!!
La Helen va ser la primera a arribar, tot i sortir juntes a mig camí va decidir tirar una mica ja que es trobava be, a veure quan podria aguantar, i va arribar 2na de la seva categoria!. La sonia poc darrera seu es va trobar també força be i va puguer fer una molt bona cursa. La mercè va ser la nostra tercera noia però aquesta vegada va arribar 1era de la categoria, enhorabona!!. I per ultim a la de 5km la Eva, igualant el temps que va fer a bombers tot i el terreny molt mes desfavorable comparat amb l'asfalt pla de la capital, acabant molt contenta també de la cursa, i amb ganes de mes!
I per ultim la nostra campiona Esther que va disputar els 10km amb un gran temps que la va portar a ser també 3era de la categoria, tot i no vulguer forçar tant com a bombers, va fer un gran paper digne de les millors, enhorabona també!

I a falta de mascles MiU en aquesta cursa, cosa que intentarem solventar a la pròxima cursa, s'ha de dir que estem molt orgullosos de les nostres fèmines, i que no es podia demanar fer-ho millor, merci muxaxes! ;)

Resultats:
Cursa FEDAC Guissona 5km
Posició Participant Temps Ritme (min/km) Comentaris
30 Helena Duocastella 27:59 5:36 2na de la Categoria
37 Sonia Cisteró 28:50 5:46
49 Mercè Guàrdia 30:27 6:05 1era de la Categoria
72 Eva Tarres 38:59 7:48





Cursa FEDAC Guissona 10km
Posició Participant Temps Ritme (min/km) Comentaris
42 Esther Farré 45:35 4:34 3era de la Categoria

Imatges:
Abans de sortir, cares alegres i ambientaso!
 

Una velocista a mig camí

Foto finish, quins sprints!
 
 

I per ultims els podis, aixó es un podi alegre senyors ;)
 

La number 1
 

 Les nostres medallistes i finishers

PD: I ara venen dos caps de setmana apoteosics també, el cap de setmana del 26-27 muntanya a tope amb Oliana i Sanauja, i CatiGat per als bikers.
I el 4 de maig ens trobem tots a Tàrrega, si encara no hi esteu apuntats, ja tardeu!

Salut i Quadriceps!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada